Wie we zijn ?

Makers Koeriers Nederland B.V gericht op zowel de particuliere als zakelijke markt. 24 uur / 7 Dagen Makers Koeriers Nederland B.V is sinds de start mooie samenwerkingen aangegaan en zijn wij steeds meer onze diensten aan het leveren aan verschillende organisaties in Nederland. Afgelopen jaren hebben wij onze wagenpark met trots kunnen uitbreiden, met als doel om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

Makers Koeriers Nederland B.V
werkt op basis van drie belangrijke waarden:

VEILIGHEID

We zijn toegewijd aan het correct en veilig uitvoeren van uw opdracht. Bij ons kunt u rekenen op eerlijkheid en transparantie bij alles wat we doen.

PROFESSIONALISME

We zien professionaliteit als onze primaire factor in de dynamiek van het bedrijfsleven. Wij geloven dat professionele attitudes en gedragingen een superieure waarde hebben gecreëerd voor al onze partners.

UITMUNTENDHEID

We streven er voortdurend naar om de hoogst mogelijke normen te bereiken in ons werk, dag in dag uit, in de kwaliteit van de service die wij bieden. We streven ernaar de kwaliteitsnormen te overtreffen en we zijn ervan overtuigd dat excellentie wordt versterkt door de toewijding en inzet van onze mensen.